tammikuu 26, 2022 Tekniikka 0

Kodin arvoesineet kannattaa ehdottomasti suojata, jotta ne kestävät käytössä mahdollisimman pitkään! Teknisille laitteille on tarjolla erilaisia suojuksia, suojakoteloita ja turvalaseja, ja yllättävän kalliit patjat taas voi suojella patjansuojuksilla. Patjoilla on niiden rahallisen arvon lisäksi myös runsaasti käyttöarvoa, sillä kun olet vihdoin löytänyt vartalollesi sopivan patjan, jossa on mukava nukkua, et halua siitä hevin luopua. Tästä syystä patja jos mikä onkin arvoesine, joka kannattaa ehdottomasti suojata. Löydät tästä artikkelista vinkkejä teknisten laitteidesi ja patjojesi suojaamiseen.

Teknisten laitteiden suojat

Tekniset laitteet, kuten kännykät ja tabletit, kannattaa suojata mahdollisimman hyvin esimerkiksi putoamisten varalta. Ehkäpä olet saanut laitteesi lahjaksi ja olisi todella ikävää sekä sinulle että lahjan antajalle, jos saamasi arvokas laite särkyisikin jo heti seuraavalla viikolla ilman asianmukaisia suojia. Erityisen tärkeää on suojata laitteiden näyttölasi, jota varten markkinoilta löytyy esimerkiksi erilaisia panssarilaseja. Kännykkää varten on valittavana erilaisia suojakoteloita, joista osa toimii lompakon tapaan. Tällaisista lompakkomaisista kännykkäkoteloista löytyy usein esimerkiksi korttipaikat erilaisille luottokorteille. Näin erillistä lompakkoa ei välttämättä tarvita lainkaan.

Patjansuojukset

Patjansuojukset ovat helppo tapa suojata patjat esimerkiksi pissavahingoilta. Mukavat ja laadukkaat patjansuojukset löytyvät BGA:lta. Pienellä sijoituksella patjansuojukseen voit pidentää patjasi käyttöikää, jolloin säästät rahaa, kun sinun ei tarvitse heti ostaa uutta, kallista patjaa. Patjansuojus auttaa pitämään patjan puhtaana sekä raikkaana eikä patja kulu yhtä nopeasti kuin se kuluisi ilman patjansuojusta. Tämän lisäksi patjansuojuksen peseminen on helppoa ja puhdas suojus lisääkin nukkumismukavuutta. Myös vierashuoneen patjat kannattaa suojata patjansuojuksin, jotta jokainen luonasi yöpyvä vieras saa kokea hyvät yöunet raikkaassa sängyssä.

Hyvät patjansuojukset voi löytää BGA:lta yllättävän edullisesti, jopa alle 12 euron hintaan, jos hyvä tarjous sattuu kohdalle! Tämä on pieni sijoitus siitä, että voit pidentää patjojesi käyttöikää ja pitää ne siistissä kunnossa mahdollisimman pitkään! Jos haluat löytää mahdollisimman edulliset patjansuojukset, kannattaakin hakutulokset lajitella niin, että edullisimmat vaihtoehdot näkyvät hakutulosten kärjessä. Voit lajitella hakutuloksia myös esimerkiksi niiden värin, materiaalin tai koon mukaan.

Patjansuojusten lisäksi voit tilata BGA:lta samalla kertaa sänkyysi myös muotoonommellut lakanat, kirjekuorilakanat, perinteiset lakanat, pussilakanat, helmalakanat, peitot, tyynyt, tyynyliinat ja päiväpeitot, eli voit laittaa sänkysi kerralla kuntoon BGA:n valikoimien avulla. Sänkytarvikkeiden lisäksi voit ostaa BGA:lta myös muita kodintekstiilejä, peilejä, kehyksiä, valokuva-albumeita, julisteita, sisustustarvikkeita, passepartout-tuotteita ja suurennoksia. Voit hakea sivustolta myös sisustukseen liittyvää inspiraatiota, lukea sivuston Magazine-tyyppisiä juttuja ja hankkia lahjakortteja ilahduttamaan ystäviäsi tai muita läheisiäsi. Näin loihdit kotiisi hetkessä uutta tunnelmaa! Kun sisustuskärpänen iskee, kannattaa tutustua myös vuoden 2022 trendiennusteisiin ja katsoa, löytyisikö niiden joukosta inspiraatiota myös omaan kotiin!