lokakuu 24, 2022 Tekniikka 0

Koti – jo sanana niin ihana! Koti on jokaisen oma turvapaikka, se, missä saa olla aivan oma itsensä, ilman sen kummempia paineita tai sosiaalisia kommervenkkejä. Kotona saa rentoutua, viettää aikaa oman perheen kanssa, levätä, harrastaa ja kaikin puolin nauttia elämästä. Koska koti on niin suuri osa jokaisen elämää, siihen kannattaa myös panostaa huolella. Kodissa vietetään paljon aikaa, ja lisäksi se kätkee sisäänsä kaikki elämäsi tärkeimmät asiat, esineet ja ihmiset. Etkö haluakin siis suojata kotisi mahdollisimman tehokkaasti kaikilta mahdollisilta vaaroilta, jos ne vaan suinkin ovat vältettävissä? Tässä artikkelissa annamme vinkkejä siihen, kuinka teet kodistasi mahdollisimman turvallisen paikan niin teknologialla : https://fi.wikipedia.org/wiki/Teknologia kuin ilman sitäkin. Tässä artikkelissa annamme edullisia vinkkejä, joilla saat parannettua koko perheen turvallisuutta helposti, nopeasti ja edullisesti. Lue vinkit alta ja poimi parhaat niistä käyttöösi – tehdään yhdessä kodista turvallinen paikka!

Parhaat vinkkimme kotisi turvallisuuteen – poimi tästä parhaat käyttöön

  • 1. Wifi-turvakamera suojaa kotisi helposti ja edullisesti

Aikaisemmin kodin turvakamerat ja muut turvallisuusjärjestelmät olivat jotakin sellaista, mihin vain harvoilla ja valituilla oli varaa. Nyttemin teknologia on kuitenkin kehittynyt sen verran, että nykyisin saamme nauttia hyvinkin edullisista valvontakameraversiosta. Kaikkein edullisimmat kustantavat jopa vain joitakin kymppejä! Alle viidenkymmenen euron budjetilla voit jo saada haltuusi wifi-yhteyden varassa toimivan kameran, jonka kuvaa voit seurata livenä puhelimestasi. Sen avulla voi valvoa kotiasi ja sen tapahtumia myös silloin, kun et itse ole paikalla. Tämä ehkäisee muun muassa murtovarkauksia ja vastaavia vaaratilanteita tai vähintäänkin helpottaa niiden selvittämistä kaikkein pahimman sattuessa, sillä hyvälaatuinen kuvamateriaali on jotakin sellaista, mitä ei kaikista rikoksista ole niiden selvittäjille tarjolla.

  • 2. Auton ajovalot kuntoon Nordeye avulla sinun ja perheesi turvallisuudeksi

Turvallisuutta niin kodissa kuin sen ulkopuolellakin – auto kuuluu suomalaisen arkeen kuin nenä päähän. Koska välimatkat ovat maassamme pitkät, on auto oikeastaan pakollinen apuväline arkeen. Koska näillä leveysasteilla talvi on pitkä ja pimeä, on monessakin paikkaa kohdallaan päivittää auton valaistusta vähän tujumpaan olomuotoon. Nordeye tarjoaa autoosi paremmat ja voimakkaamat valot. Nordeyen valoilla näkökenttäsi pimeässä pitenee ja paranee huomattavasti, mikä saattaa parhaassa tapauksessa estää jopa kuolemaan johtavat kolarit. Paremmalla näkökentällä voitaisiin vuositasolla estää jopa tuhansia kolareita. Sinä ja perheesi olette sen arvoisia. Suojaa siis kaikkein arvokkain aarteesi tällä pienellä hankinnalla ja pelasta ihmishenkiä.

  • 3. Ovikellokamera pitää muukalaiset kodin ulkopuolella

Kun ovikello soi odottamatta, on edessä aina hieman jännittävä hetki. Kuka oven takana oikein odottaa? Onko kyseessä yllätysvieras, Jehovan todistaja, imurikauppias vaiko kenties joku vähemmän mieleinen, ehkä jopa vaarallinen vieras? Jos haluat välttää mahdollisesti ikävät kohtaamiset, aseta kotiisi ovikellokamera. Sen avulla voit katsoa kotisi sisältä käsin oven ulkopuolelle ennen oven avaamista. Näin et aseta itseäsi tai muita perheenjäseniäsi vaaraan. Se on jälleen edullinen, mutta perheesi turvallisuutta suuresti parantava hankinta. Voit myös halutessasi liittää kameraan ovipuhelimen, jonka avulla voit kommunikoida oven ulkopuolella olevan kanssa sisältä käsin niissä tilanteissa, joissa hänen tarkoitusperänsä eivät ole selkeät.